Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om.....

Om du hade sträckt ut din famn.....

Om du hade berättat hur du kände, allt du visste om vårat förflutna, räddat mig, även dig från vad som blev en tragisk epedi........

Hade vi då äntligen närmat oss varann, eller hade kärleken åter förvandlats till rent hat?........

Vet i mitt hjärta, kommer aldrig att glömma dig, du ligger väl dold, du rör fortfarande vid min själ!.........




Fri vers av Blue-star
Läst 369 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-24 11:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Punktbanden ger den en gömsle, som om allt viskas i en innerlig önskan, ej uppenbar.
2009-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Blue-star
Blue-star