Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SORGFLÄCK

det svarta kastar skuggor på hennes vita
det bildas märkliga fläckar på hennes hud

det svarta är det vackra, är det glömda
det vita är det dolda, är det gömda

vi andas genom hålen, genom luft
vi saknar våra drömmar, våra mål

vi vill älska bortom tid, i ett sträck
vi går vilse i vårt liv, i vår sorgfläck




Fri vers av Daybreaker
Läst 325 gånger
Publicerad 2005-09-23 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker