Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tåg

Det kändes som en dålig film
en dålig film om kärlek som jag plötsligt hatar

Farväl på stationen och med med tårar som sällskap går man därifrån.

Folket runt omkring ser inte och de betyder ingenting, det enda som är viktigt är den andra delen av hjärtat man lämnade på perrongen.

Kan inte se tillbaka
Vill få en sista blick men det gör för ont att se det man inte kan få




Fri vers av Andunelen
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-25 21:26



Bookmark and Share


  Sturesdotter
hög igenkänninngsfaktor...bra!
2009-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Andunelen
Andunelen