Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi är

Du är trött
Jag är orkeslös
Du är varm
Jag är febrig
Du är ambitiös
Jag är överdriven
Du är noggrann
Jag är petig
Du är manlig
Jag är ovårdad
Du har en dålig period
Jag är depressiv
Du är äventyrlig
Jag är galen
Du är social
Jag är sällskapssjuk
Du är sparsam
Jag är snål
Du är kraftigt byggd
Jag är mullig
Du är ansvarsfull
Jag är överbeskyddande
Du är spontan
Jag är irrationell
DU ÄR!
JAG ÄR!
Du är norm
Jag är avvikelse




Fri vers av karlsson
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-27 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karlsson
karlsson