Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

små mjuka fjädrar


små mjuka fjädrar
en kittlar min kind
en efter en faller de
en smeker min nästipp
stryker lätt intill mig

små mjuka fjädrar
i en färg utan namn
från en fågel av obeskrivlig skönhet
upplyst av kärlekens ljus

små mjuka fjädrar
som viskar till mig
med dina ord

små mjuka fjädrar
från din själ till min
ordlöst sjungande

små mjuka fjädrar
där du rör mig
med dina ord
med din omtanke

små mjuka fjädrar
som bäddar in mig
i din underbara närvaro

små mjuka fjädrar
som lägger mig till vila
när jag har som mest ont

små mjuka fjädrar
som tröstar när du är ifrån mig

små mjuka fjädrar
som kommer från ditt hjärta

små mjuka fjädrar
att fylla min kudde med
sova på tills du är intill mig igen




Övriga genrer av Nikolai Jungsin VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-04 18:43



Bookmark and Share


  peter markurth
snyggt, rätt flyt...
2009-06-04

  Junitvillingen
Så vacker kärlekspoesi...jag berörs speciellt av dessa ord:

"små mjuka fjädrar
från din själ till min
ordlöst sjungande"

Detta är genialt ju!! Applåder:-)
2009-06-04

  glittertindra
fjäderlätta och mjuka ord som beskriver saknad och välkomnande så fint...
2009-06-04

  Suzy med punkterna
Så underbart fint
2009-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP