Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min gloria behöver putsas


Min gloria behöver putsas
hittar inte puts-duken
fast å andra sidan så var det ett bra tag sen jag hade orsak att bära glorian

Jag är ju ändå syndig och busig
så jag kanske inte borde öppnat förpackningen
Glorian var skoj att prova men den trillade av hela tiden.

tur att jag inte utvecklade ett gloria-beroende
det hade ju varit strålande

men min gloria behöver nog en redig putsning
hur jag nu ska lyckas
Minns inte vart jag la den sist
när jag svor i kyrkan
eller om det var när jag ..
nej föresten det kan jag inte berätta ju
ahem ja den behöver allt en putsning

fast jag har inte så bråttom att bära den igen
för då vore jag perfekt
och vad hade jag kvar att lära mig då?
du skulle jag ju inte utvecklas mer
hemska tanke.. då vore ju livet slut..




Övriga genrer av Nikolai Jungsin VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-04 19:54



Bookmark and Share


  miss angelique
Hoppsan. Upptäcker nu att min gloria försvunnit på vägen..
2009-06-05

  Sturesdotter
glorior bara skaver... ;O)
2009-06-04

  glittertindra
va? vet du var din gloria är någonstans??? min har varit borta länge... :)
2009-06-04

  Suzy med punkterna
Min behöver en riktig skrubbning för att kunna bäras igen så låt oss vara glorialösa;=))
2009-06-04

  Junitvillingen
Du behöver ingen putsad gloria Nicolai!! Du är kanonfin som du är:-)
Och vem vill vara perfekt? Precis som du skriver: " hemska tanke " -
det är då livet skulle bli sååå tråkigt att leva ju;-)
2009-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP