Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tipex på min tunga


det finns stunder
då jag vill backa bandet
droppa tipex på min tunga

få de där dumma sakerna osagda

det finns stunder då jag får lida för att jag säger rakt
vad jag tycker
vad jag tänker

det finns stunder då jag sårar
men jag säger det ärligt

tipex smakar säkert bra illa
för det luktar inte gott

så ja det finns stunder
då jag förtjänar tipex på min tunga

men mina ord vägrar krypa tillbaka
när jag en gång släppt dem lösa

på gott och ont




Övriga genrer av Nikolai Jungsin VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-04 20:22



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Jadu..det finns stunder..här har du en till som är lite väl spontan..på gott och ont som sagt...

tycker du skriver enastående bra vilket fall..
elegant enkelt och lättläst - ja superbt!
2009-06-07

  glittertindra
kontorsvarianten på att bita sig i tungan.... :) men ibland vill man verkligen få de nyss sagda orden att återvända dit dom kom ifrån... eller ett jättesudd...
2009-06-04

  Sturesdotter
Har läst en tidningsartikel om en modig man....
man måste tala, ingripa...leva!
2009-06-04

  Blåbäret
bara för att man är ärlig behöver man inte såra människor...det beror ju på hur man lägger fram det

och visst önskar även jag en form av "tungtippex"
2009-06-04

  stella
Ja orden har en sån oförskämd makt... :)
2009-06-04

  Junitvillingen
Vi är nog många som skulle behöva lite Tipex ibland...;-)
2009-06-04

  Suzy med punkterna
Som ditt avslut, på gott och ont.
Orden slinker iväg ibland...........
2009-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP