Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.tu.

Trumslag
hjärtslag
andetag

skratt

I slutet vet jag ändå inte om jag betyder någonting
det finns andra och jag vill inte tvinga dig välja

ögonblick
ord
samtal

vänner

Kanske inte för evigt men just nu
känner hur det börjar svika då vägen delas i två

rosor
stunder
tankar

slutet

Vi får se vad som händer




Fri vers av Andunelen
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-05 10:27



Bookmark and Share


  aPorcupine
Jag gillar upplägget på den här dikten. Att tre viktiga ord kommer tillsammans och sedan ett ensamt som sätter själva kategorin. I like this very much :)
2009-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Andunelen
Andunelen