Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta

Om jag ger dig mitt hjärta,
lovar du att ta hand om den då?
Om jag säger att jag älskar dig,
lämnar du mig då?
Om jag säger vad jag känner,
kommer du att besvara det då?




Fri vers av TheBlaackAngel
Läst 258 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-05 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TheBlaackAngel
TheBlaackAngel