Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns det någon som

Finns det någon som älskar mig?
Finns det någon som gör de?
Finns det någon som kommer att ta upp tomheten?
Finns det någon som kommer att ta upp ensamheten?
Finns det någon som stöttar mig?
Finns det någon som förstår mig?

Kommer någon att göra de?




Fri vers av TheBlaackAngel
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-05 18:29



Bookmark and Share


  Diana,V
Då man väljer och har chansen att skapa och bygga sitt egna liv så har man tillgång till allt detta...
När man väljer vilken människa man ska vara och det livet man vill skapa för sig själv, väljer man också den kärlek man vill skapa.
Var stark och kämpa för ditt egna liv, det du vill ha!
2009-06-07
  > Nästa text
< Föregående

TheBlaackAngel
TheBlaackAngel