Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läste en text av min vän svartsilver, fick lite inspiration och byggde vidare på det.


att våga känna liv

för att inte explodera totalt
drunkna i ångesten
när alla känslor lever rövare
tvingas nödlanda
på planeten piller
Kortsluta hjärnan ett tag


alternativet
ett limbo
bedövning av piller
overkliga otydliga drömmar

brist på lust
ingen inspiration

tydligt inordnad
stå i det snörätta ledet
med fötterna i exakt vinkel

hjärnan nervarvad
på total tomgång

alla känslor
förvisade till ett tillbommat
högriskfängelse

fångvakterna
är små
små piller
som lindar din hjärna
i ludd
i passivitet
i ett orkar inte

så våga känn
känn ditt liv
med ansvar
med lust
kanske med mildare doser
tills du har koll
på alla känslor

och lever fri
och med alla känslor i behåll
men det känner du bäst




Övriga genrer av Nikolai Jungsin VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-06-05 21:01



Bookmark and Share


  Sturesdotter
fina ord till en rar tjej
välskrivet
2009-06-06

  Suzy med punkterna
Mycket bra skrivet med känsla
2009-06-05

  Svartsilver
å så fint skrivet, jag blir så glad.

men du förstår jag var tvungen å äta dessa för att höja dopaminet i hjärnan(eller vad det heter, har glömt) men sedan är psykiatrin ena lata jävlar å ska till å höja och höja tills man blir helt avtrubbad, så träffade jag en läkare hon var den första som lyssnat på mig hon sa sänk du behöver gråta. konstigt att hon såg det jag har aldrig sagt till henne att jag inte gråter.

men men nå babblar jag vilt. förlåt.
2009-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP