Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpper dig nu

Vi håller varandra hårt i händerna.
Du är min far och jag är din dotter.
Vi skulle alltid gå hand i hand genom åren.
Vi skulle alltid hålla hårt i varandras händer.
Du skulle alltid finnas vid min sida.

Nu har det gått nåra år.
Vi håller inte i varandras händer längre.
Vi är inte längre far och dotter.
Du finns inte vid min sida.

Jag släpper taget om dig nu,pappa.
Jag är lite rädd.
Men du ska veta att jag kommer att klara mig.
Jag släpper nu.




Fri vers av TheBlaackAngel
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-06 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TheBlaackAngel
TheBlaackAngel