Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om....

Om månen vore blå, skulle livet te sig annorlunda.........


Om solen vore grön, skulle livet te sig skönare.......



Om regnet vore diamanter, skulle livet te sig rikare.....


Om fåglarna, likt stormar, bestämmde vart själen ska färdas, skulle livet finna sin gyllene sång !.......




Fri vers av Blue-star
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-08 17:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tycker den andas en förhoppning.
2009-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Blue-star
Blue-star