Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag saknar dig

jag saknar dig

jag tror att jag ser dig
flera gånger varje dag
men det är aldrig du
du är borta
och kvar
finns
bara
kattskålarna
och all mat som du aldrig
hann äta upp
alla buskar som du aldrig hann
kissa i och
alla fåglar som du aldrig hann
jaga

och

alla minnen som du hann
skriva i mig

jag saknar dig

det är så outhärdligt
grönt på gräsmattan utan dig
det saknas en svart fläck
och den som säger att
svarta fläckar är smuts
har aldrig träffat dig

den som säger att katter inte förstår
har aldrig pratat med dig

jag saknar dig




Fri vers av karlsson
Läst 261 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-11 11:34



Bookmark and Share


  Emmelina
åh

'hann

hann'

(snyggt!)

och

'det är så outhärdligt
grönt på gräsmattan utan dig'

ja. bra!
2009-06-21

    sunnanvind
åh..sorg... känner med dig!
2009-06-11
  > Nästa text
< Föregående

karlsson
karlsson