Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grå Himlar

Vi har andats ånga i flera dagar nu
Förgäves kippande efter luft
under tyngden
Av grå himlar
som landat på våra hjässor

ogenomträngligt grå
kall klibbig massa mot huden
söker men hittar inte
värmen är sedan länge saknad
lost, never found
anmäld försvunnen sedan en vecka

fuktig grå kyla
genom kläder, hud och ben

Själen är tyngd av fuktskador

Hämta hem mig nu.




Fri vers av Tigerllly
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-13 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tigerllly
Tigerllly