Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min inre måne


Min inre måne

stiger sakta

lyser med sitt bleka ljus

över mitt inre

lyser upp det jag håller inom

mig

bortom

dig

olika är kvarteren

ibland fyllda

ibland tomma

Min inre måne

lyser över ett trasigt landskap

många höga torn byggda av drömmar

krossade av verkligheten

många stora slott av längtan

mosade av frånvaron av närhet


Min inre måne

lyser kanske allra starkast

i mitt mörker

när smärta och sorg råder


Min inre måne

lyser

så att min själ inte förblöder


Min inre måne

lyfter av ord

inte utalade

ej skrivna

men givna

när du ser på mig

i månens sken




Övriga genrer av Nikolai Jungsin VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-14 11:34



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Underbar poesi vännen. Läser, njuter och blir tårögd...Applåder!
2009-06-14

  Suzy med punkterna
Verkligen vackert skrivet min vän!
2009-06-14

  Sturesdotter
Måne och kärlek och insikt i en vacker skildring som känns mycket ärlig
2009-06-14

  Larz Gustafsson VIP
Detta är verkligen tjusigt!
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP