Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hatar ryggskott..


När smärtan tar rygg på mig


när smärtan tar rygg på mig

är jag kanske inte så trevlig

jag kanske inte är lika pratglad

men det beror inte på dig

när smärtan tar rygg på mig

är jag trött

sover mycket

men jag är inte trött på dig

när smärtan tar rygg på mig

orkar jag inte göra så mycket

men jag är inte lat

När smärtan tar rygg på mig

känner jag mot smärtan ett hat

för när smärtan tar rygg på mig

känner jag mig inte trygg

och det gör mig

arg

ledsen

bedrövad

för är det något jag avskyr

så är det att känna mig sådan

när smärtan tar rygg på mig

likt en feg djävul som inte törs

slåss öga mot öga

utan hugger mig i ryggen

då vill jag bara explodera

så att smärtan tar slut

men idag

vilar jag en stund till

tar stunden som den kommer

för

när smärtan tar rygg på mig

då måste jag samla kraft för att vinna

och komma igen




Övriga genrer av Nikolai Jungsin VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-14 12:15



Bookmark and Share


  glittertindra
så är det... precis så...
2009-06-17

  Suzy med punkterna
Smärtsamt skrivet.

Ta din tid och vila vännen.
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP