Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina midsommarblomster


Mina midsommarblomster
är eterneller

eviga
vackra
levande
färgrika
sprudlande
utsökta
unika
fyllda av inspiration

mina midsommarblomster
fyller min tillvaro
med doft av sommar
året om
med sommarvärme
året om

mina midsommarblomster
är inget man kan plocka
de är utspridda
över hela världen

mina midsommarblomster
väntar på en äng ibland
men bara om de själva tagit sig dit

mina midsommarblomster

är mina nära och kära

de jag bär i mitt hjärta




Övriga genrer av Nikolai Jungsin VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-17 20:49



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Mmmmm, vackert så det förslår! TACK för en underbar midsommartext:-) * Kram *
2009-06-17

  Öknens Ros VIP
fina blomster... :-)
2009-06-17

  Sturesdotter
Vackert!
2009-06-17

  Suzy med punkterna
Åh så fint!!!
Sänder dig tusen av blomster min vän;=)
2009-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP