Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som hon

Om jag istället var brunett,
hade jag då varit rätt?

Om jag jämt hade en sjal runt min hals,
hade det spelat någon roll alls?

Om jag föddes ett år senare,
hade vi stått varandra närmare?

Om jag dessutom rökte,
hade det varit mig du sökte?

Om jag krympte några centimeter
hade jag haft några möjligheter?

Om jag fick ett A och ett extra N
Hade jag fått vara mer än en vän?

Jag är katten som längtar efter att få vara en hund.






Fri vers av Teop
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-23 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teop
Teop