Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlurad


jag var förlurad

hade förlorat det jag behövde mest
lurat mig själv att tappa bort det

ju mer jag sökte
desto mer la jag ting och saker över för att dölja spåren

till slut hade jag förlorat mig själv
eftersom jag sökte något bortom mig

så när mitt inre var förlurat
var jag bara så tom
så tom

smärtan
insikten
klarsynen

sved
brände hårt

men det väckte mig

nu är jag inte förlurad

nu har jag slutat lura mig själv

jag hittade mig själv
där jag minst hade anat det


inom mig själv





Övriga genrer av Nikolai Jungsin VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-06-21 20:16



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Snyggt skrivet Nicolai!! " Förlurad "...nåt för svenska akademiens ordlista kanske?;-)) Bra i alla fall att du inte längre lurar dig själv - då har du kommit ett stort steg på vägen - " Shoooot "!:-)
2009-06-21

  Suzy med punkterna
Otroligt bra!!!
Stående applåder
2009-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP