Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev förbistrad över behovet av en pseudodebatt och desto mer road av det ypperliga svaret som tjejerna visade som svar på tal :D


varannan damernas?


varannan damernas
vem är vem
maskerad av ord

är de en
är de flera
orden är många
snyggt placerade

snoken med tungan i kläm
får smaka varje ord
bedöma
vem smakar det mest som?

varannan damernas
men det var någon som inte fick bjuda upp
dansen gick vidare
som en ringlek av ord
sammanhållet av själsliga fingrar
hand i hand

se upp när du bjuder till dans
du kan märka
att du är utan chans

på med lukta gott
för det finns saker som stinker
kanske du får nobben
och får bli en panel-tupp
eftersom du ämnet tagit upp

men inte varannan damernas
för de bara äger
orden
som sina kavaljerer
och dansen pågår
länge än






Övriga genrer av Nikolai Jungsin VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-24 21:16



Bookmark and Share


  Sturesdotter
bravo!
2009-06-25

  Junitvillingen
Tillägg till min tidigare kommentar: Hoppas innerligt att denna text kommer med bland de " Fem uppmärksammade "! Det är den värd så det sjunger om det. En vacker rosbukett till dig för din finurligt skrivna text med flera bottnar. Den får ett vackert bokmärke!
2009-06-24

  Suzy med punkterna
Underfyndigt till max och så väl skrivet.....blir mållös;=)
FANTASTISKT RARA VÄNNEN!!!
2009-06-24

  Junitvillingen
" Oh my God!!! " - så vansinnigt fyndig text att jag sätter guldram runt den!!:-)))
2009-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP