Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte den bästa men jag behövde skriva av mig för jag kvävs utav mig själv, jag orkar snart inte längre.


Anorexin har mig i sitt järngrepp

Sommaren kommer och sommaren går
Dagar blir nya och livet består
Egentligen är det samma dag
det är bara ett annat datum
Demonerna dom viskar i mitt öra
Jag springer iväg, vill inte höra!

Men på nåt sätt hinner den ändå ifatt mig
naglarfast mig i dess vassa klor
Anorexi, fan vad jag hatar dig!
Mot dig måste jag kämpa och slåss
släpp mig ur ditt järngrepp,
Låt mig bara få komma loss!

Det som står på spel sägs vara mitt liv
Dem ljuger, jag är inte smal?
Det är hela tiden så jobbigt,
mellan oss alla blir det bara en massa kiv
Jag hoppas att det är ljuset jag ser
Och jag önskar att det väldigt snart sker




Fri vers av Heptica
Läst 579 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-25 15:37



Bookmark and Share


  bluesatin
Hallå där. En stark och bra beskriven text från hjärtat upplever jag. Jag önskar dig min vän bara det allra bästa i livet. Jag tänker på dig och sänder dig varma sommarvindar & tillfrisknande. Jag sänder dig mer kraft att orka och tro på det goda och ha tillit till att du kommer bli bra. Kram, kram Eva
2009-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Heptica
Heptica