Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sammanfattning-- Det är ett helvete


Tonåring

Tonåring...
Det är nu det bestäms
Allt
din framtid
prestera bra för att få komma till ett bra gymnasium
och vilket ska man välja

Man vill prova nya saker
för att sedan misslyckats
men provar nya saker igen
vem vet, kanske blir det en succé?
farligt, farligt

vem ska du va
man måste veta
annars är man sårbar
bara de starka överlever
de svaga försvinner
liksom barndomsminnen

Alla frågar hur man mår
Men man vet inte
det beror på
menar du nu
igår
eller förra veckan?

Ingen förstår
Lämna mig ifred!
Ni kommer ändå inte fatta
Låt mig få bara
vara

mig




Fri vers av Den outtalade
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-26 23:59



Bookmark and Share


  blå fjäril
Talande text, precis så är det ju! Gillar speciellt slutet - "Låt mig få bara vara mig". Men i en tid av förvirring är det svårt att veta vem man är, det tycker jag iaf...

Kämpa på, en dag är det över=)
Men då vill man väl bara tillbaka...
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Den outtalade
Den outtalade