Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns även på Haket


Kvällen

När kvällen sänker sig över våran dal,
då går alla in i sina stugor
och tänder en eld.
Där sitter man sen med en tidning eller bok
och bara njuter av kvällen som sänker sig över oss.
När kvällen sänker sig över våran dal,
då sover alla barnen i ro.
När kvällen sänker sig över våran dal,
då kommer äntligen lugnet.




Fri vers av Adnil
Läst 399 gånger
Publicerad 2005-09-29 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adnil
Adnil