Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där ekot och tystnaden kysstes


där ekot och tystnaden kysstes
där
den försvinnande korta stunden
möttes de

så kort
så snabbt
men så starkt

och de bär längtan efter varandra
var dag
varje ton de sjunger till varandra

de är omöjliga
men varför skulle deras kärlek bry sig
om triviala ting som verkligheten

för när de möttes
var inget som förr
inte för dem
inte det försvinnande korta ögonblicket

där
där ekot kysste tystnaden




Övriga genrer av Nikolai Jungsin VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-30 00:59



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Mycket fint vännen.........ömhet
2009-06-30

  Sturesdotter
eko som kysser

känns så smekande på huden
2009-06-30

  Svartsilver
gud så bra!!
2009-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP