Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innerliga du.

Såg jag dunflygande

maskrosull

och jag fångade dem

för vår kärleks skull

Och lade dem i mönstret

dit jag hittar som bäst på din kropp


Och du blåste dem med
din mun

över magkittling och hals

som kyssande frön

för vår kärleks skull




Fri vers av Yrre VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-01 22:00



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Ljum bris blir din poesi...mycket fint
2009-07-01

  Sturesdotter
Kärlek i bomullsord!
2009-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP