Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det innerligaste.

Vred du och dömda oss

som lingonkladd vi föll
röda och utan blod
vi födde det vi återtog

och samlade lövhögar
vi vätte oss i
med höstbloss

ingenting blev kvar blott boss.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-03 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP