Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vet inte vem jag är, måste hitta mig själv.


Måste hitta mig själv

Jag springer i skogen det fortfaste jag kan.
Jag måste komma därifrån , kan inte var kvar där längre.
Jag behöver hitta mig själv.
Jag vet inte vem jag är längre.
Jag letar och letar men hittar inte.




Fri vers av TheBlaackAngel
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-04 09:08



Bookmark and Share


  Bevingad
Bra skriven. kort och rytmisk.
2009-08-21

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Jag tror du hittar dig
om du stannar upp
2009-07-04
  > Nästa text
< Föregående

TheBlaackAngel
TheBlaackAngel