Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I blindo

 

i min värld utan konturer eller gränser

såg jag aldrig ansikten utom dem som kom riktigt nära

enbart då detalj för detalj

 

din mun i min, halsgrops puls mot min tunga, dina händer

för varsamma, för försiktiga,

undrande.

Mina öppna handflator mot ditt bröst för att stilla ditt hjärtas slag

eller...

kanske,

kanske fånga det för att aldrig släppa taget

 

i min värld fanns bara dofter och färger som flöt in i varandra

som vi

och jag följde känslan och rösten men valde bort orden.

Dem du använde för att skydda dig,

att såra mig - för sanningen fanns där under, avslöjande

i håret som reste sig på dina armar när jag kom nära

 

 

 

 




Fri vers av C3H5(NO3)3
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-11 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C3H5(NO3)3