Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INFORMATION

Detta sopnedkast är anslutet till ensopsuganläggning. Här slänger du endast brännbart avfall. Kasta INTE avfall som är långt eller skrymmande som ex pizzakartonger, mattor, pärmar, klädhängare etc.

Felaktigt användande orsakar stopp i systemet och är mycket kostsamt att åtgärda.

Obs! Våld är inte lösningen på det här problemet. Risken finns att problemet förvärras.

Sprid gärna budskapet och diskutera problemet med alla dina grannar. Tänk dock på att inte utsätta dig själv för fara. Detta är anledningen till att vi inte vill skriva under denna uppmaning med våra namn.




Fri vers av martin johnsson
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-13 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

martin johnsson
martin johnsson