Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara för att jag vill

 

luften är förbanne mig fri, tänker jag,

 

och kör ut rakt framför stopptecknen

 

igen

 

och igen och igen

 

 




Fri vers av C3H5(NO3)3
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-13 12:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Blir du påkörd ofta?
2009-07-16

    Goth-maskin
YES! bravo.
2009-07-13
  > Nästa text
< Föregående

C3H5(NO3)3