Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lätt, snälla

du har haft ett liv som inte alltid varit så lätt
och träffat människor som inte varit snälla
inga detaljer
bara inte alltid varit så snälla




Fri vers av martin johnsson
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-15 02:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

martin johnsson
martin johnsson