Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt vampyrjag

 

suger ut det mesta ur dig.

 

Suger

ut det bästa ur dig.

 

Lätt övermätt.

Lägger tillbaks prydlig pappersman

i sin trista lilla låda

med en prydlig pappersdam som inte leker

mamma pappa

pappersbarn.

Bytt bytt kommer aldrig igen.

 

 




Fri vers av C3H5(NO3)3
Läst 450 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-07-16 16:22



Bookmark and Share


  blaite
Klockren......
2009-09-01

  rocksolid
Tänk vad intressant det blir med några få ord, men väl valda. Jag gillar din minimalistiska stil
2009-07-20
  > Nästa text
< Föregående

C3H5(NO3)3