Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att tro..

Vem är JAG?
Vad är JAG värd???

Får jag resa mig upp och höja ansiktet??
Jag är viktig, tror jag…

Har viktiga saker att säga och göra …
Kan också tänka och uppfinna underbara saker, tror jag
Jag tror kanske alldeles för mycket eller alldeles för lite…
Har inget svar på det.

Men jag vet en sak…jag är gjord av kött, blod och ben.
Min skapare är Gud, tror jag..
Jag kan gå, prata och röra mig fritt….
Inom blattegränserna…
Det står ”Obehöriga äga ej tillträde ” på vissa ställen.
Jag tror det gäller mig som är mörk.

Jag kallar en kvinna för damen, hon säger ”jävla svartskallar vad gör ni här??”
”förlåt, jag ska åka tillbaka”
Men vart…Chile tror jag.
Det var där jag föddes…

Hej
Mitt namn är Luz, det betyder ljus…
”men du är ju mörk ”
Sorry, gud måste ha gett mig fel färg.

Jag är jag..jag kan andas
och jag kan gå..
Inom blattegränserna.




Övriga genrer av LuLU
Läst 449 gånger
Publicerad 2005-10-03 00:26



Bookmark and Share


  Fredric
jobba lite till på den, för att få ett bättre flyt.. Men känslan är enorm..
2005-10-28

  Fredric
-----
Hej
Mitt namn är Luz, det betyder ljus…
”men du är ju mörk ”
Sorry, gud måste ha gett mig fel färg.
-----

Riktigt bra formulering, gillar detta massor.... Mycket välskrivet och tänkvärt..
2005-10-03
  > Nästa text
< Föregående

LuLU
LuLU