Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kräver inget

Kräver inget
bara att få tillåtelse
att vara
Kräver inget
bara min stunds lugn och ro

Kräver inget mer än
sinnesfrid

Mitt röriga inre
blir ständigt
nya strider

Det är jag
Sån är jag
iallafall i detta nuet

Kräver inget
mer än att få tillåtelse
att vara




Fri vers av Magica VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-19 14:33



Bookmark and Share


  peter markurth
gillar
2009-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP