Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla dessa ord som beskriver en känsla som inte går att beskriva

Jag kan inte med ord
beskriva den känsla

när du håller om
lätt gungande i takt

med musiken

nära

mjukt förande

Den förförande

förgörande

för hörande

texten i en vacker sång
smäktande, fläktande
försmäktande

Jag njuter och sluter
mina ögon

du leder mig
jag följer utan val dina steg

var du vill

Ta mig nu till

högsta höjden

Jag vill förledas
och vara

med dig nu
och bara




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-19 22:01



Bookmark and Share


    Tea Alex
Ja....sista två styckena var bäst!!!
2009-07-20

    Bodil Sandberg
Fantastiskt hur du får mig tillomed att bli smäktande där jag sitter..o att dansa fram så där i varm famn och bli ett med musiken..så längesen det var...men tack för du gav känslan så

underbart som alltid från din penna kära Gnistan!!
2009-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt