Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, jag och den andre

Någon skrämdes
Någon skrek
Någon slogs
Någon svek
Det var du

Någon var rädd
Någon grät
Någon hade ont
Någon bad
Det var jag

Någon skämdes
Någon grät
Någon ångrade sig
Någon älskade mig
Det var du

Någon förlät
Någon tröstade
Någon förstod
Någon älskade dig
Det var jag




Fri vers av Fia
Läst 274 gånger
Publicerad 2005-10-03 16:21



Bookmark and Share


  Göran Byrén
Man ska inte pyssla med sådant ..
sådana människor bara förstör ...

Terapi avgiftning självkännedom medkänsla empati
sen får dom vara med i leken igen ...
2005-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Fia