Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mänsklighet (som kallas misstag)

fyra glömda mediciner
och delegeringen håller

andan

flämtar vrålar
undrar om

det går att förlåta
sig själv
när man krampaktigt
hänger sig fast vid
felmärkningen
men förblindar sig på
att en av fyra
faktiskt bara

glömdes bort

så där
i total vikarieförvirring
ja, vi pratar om
ren jävla mänsklighet


glömdes bort
men nej
det får inte finnas någon glömska
den måste glömmas bort
förintas
dödas
när människan ska hållas vid liv
och jag undrar hur det skulle se ut
om aktiv dödshjälp
infördes


kan hända
att jag skulle
glömma
bort
den
med




Fri vers av karlsson
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-23 16:00



Bookmark and Share


  Emmelina
AMY, AMY, DU ÄR SÅ BRA! HEJA, HEJA, JAJAJA!

nu fick du en egen liten sång! fint va?

det här var. ja. det enda jag tänkte på är det där med andan. att du kanske bara ska ha tomt där istället. så det blir,
'delegeringen håller


andan'

jag tror det som du har nu fungerar skitbra när du läser upp, men i skrift så tror jag det blir snyggare utan. men vad vet jag? jag är ju alldeles dötrist, tråkig och och...

hehe. PUSS PÅ PANNAN
2009-08-02

  notsomad
forcerande och härligt ilsket...bra text om viktig sak!
2009-07-23
  > Nästa text
< Föregående

karlsson
karlsson