Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelkrossaren


Jag är spegelkrossaren
du är min tyngd
min glänsande yta
av glittrande synd

Dina ögons reflektion
av obeständigt men
ditt uppdiktade yttre
din falska tankes sken

Fladdrande leende
ditt anletes svett
en bristande låga
i svag silhuett

Mitt kuvade inre
förkrossade mod
mot speglen din hjässa
nu splittras i blod




Fri vers av Daniel_78 VIP
Läst 980 gånger
Publicerad 2005-10-03 20:02



Bookmark and Share


  SvartaRegndroppar
Jag gillar hur styrkan eskalerar i texten samt dina ordval!
2007-07-11

  Smultris
Men ... men så underbar denna är....
2005-11-07

    Solsken
Första stycket är väldigt bra! Sen tappar den lite, tycker jag. Men
"Jag är spegelkrossaren
du är min tyngd"

Otroligt snyggt!
2005-10-30

    WhatIsLife
Oj, rytmiskt och så gripande starkt. Tack för att jag och alla andra får ta del av din skrivkonst. Återkommer gärna!//Sandra
2005-10-21

    ej medlem längre
Konstigt ,skrev just en kommentar, men den försvann tydligen, anyway - den här är jättebra, underbara rader och jag är SÅ impad över de som kan rimma såhär utan att det blir "töntigt" öht
2005-10-04

  madinsane
sådärja.. första stycket är fortfarande BÄST. men resten klingar dödskönt i kistan de med.
mycket bättre nu!
braaaaaaaaaaavo!
2005-10-03

    ej medlem längre
Väldigt bra rytmiskt, och bildmässigt också.
2005-10-03

    Bodil Sandberg
Älskar den helt enkelt
2005-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP