Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

adagio

 

vad smeker vi
inuti de smala rummen

tätt intill oss
och drömmarna

om inte oss och begäret

 

vi föddes hemlöst heliga
brukar jag säga när
jag fyller dig

för det finns en medelålder
och minnen som inget minns

vad frågar lagen advokaten om
i sin rättskipnings skalpellslip

 

kanske är det här både det ena
och det andra
säger jag med ett finger i dig


och du vet inte ännu
om vi är bra eller dåliga

därför står du kvar
och låter dig fyllas

 

jag säger att jag inte kan det där med kärlek
men du svarar aldrig

varför skulle du
och jag vet inte själv vem jag pratar till;

mig, natten eller dig



fast ingen någonsin lyssnar
och dina hjältar är döda

 

våra mammor super hembränt vigvatten
jag penetrerar din sols fläcksystem
med ståkuk och intellekt

 

vad smeker oss




Fri vers av Blod, Snått & Juling
Läst 576 gånger och applåderad av 26 personer
Utvald text
Publicerad 2009-07-26 20:21



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
En stark, fundersam och sägande text som jag gilla mycket.. tack, applåder
2009-07-28

  Hannadraken
oj, vilket poesifynd jag gjorde här. tackar, bugar, hejar, och bokmärker.

Vill du bli min vän?
2009-07-27

  Carola Zettergren
Milda makter.. så fruktansvärt bra författad poesi..håller med Lily här..ENASTÅENDE!
2009-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Blod, Snått & Juling
Blod, Snått & Juling