Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när andetag kolliderar

när vinden rufsar håret skatbolikt
när dina fingrar väcker min hud
när andetag kolliderar
när nakna fötter springer över sommarvarm sand
när du

vi


jag och

du

pulserar dödslängtan
i kapp med total

andnöd

jag faller
genom fraser om längtan
och vi talar inte längre
om döden

livet krockar

andningspaus



ja

när orden tar slut


finns



känslan kvar




Övriga genrer av karlsson
Läst 325 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-08 21:46



Bookmark and Share


  Emmelina
RUBRIKEN

JAG DÖR MED RUBRIKENS ANDETAG MED FAKTAN OM ORDMÄSSIGHETER OCH ANDNÖD

(andnöd)
2009-08-09
  > Nästa text
< Föregående

karlsson
karlsson