Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vänder det ?


Kroppen full av oro
Händer som skakar

Försöker gömma

Vill inte visa ,öppna min själ för nån




Fri vers av ad astra per aspera mot stjärnorna
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-09 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ad astra per aspera mot stjärnorna