Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har en poltergeist i min cell [olaga yttrande]

jag har
inte sovit inatt
jag har en poltergeist
i min cell

som har
rymt från bup
han är
med i brottsregistret
hans vurm är att låtsas
att skarva
och smutsa ner

hans manifest lever kvar i Hertfordshire
där tvättar den barnslig enfald med Ajax

han var intressent med jesus
de klättrade i berg och
jesus kunde visst inte trolla

Min poltergeist är amatör
en dilettant
som revar och spiller och fuskar
när ljuset har somnat ifrån
och det är tiden för plundring av legender

han ångrar sig ibland
han ångrar bort mig
han har födelsedag
i ett virrvarr av stökiga, okontrollerade
tankar som ingen får röra vid

Han är inte
jag
jag är inte honom

jag är dömd att
vittna min oaktsamhet




Fri vers av mLite
Läst 250 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-10 09:31



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
bra bra bra !
2009-11-11

  blaite
Du e så bra..bara så du vet..
2009-08-12

  Panda Delilah
Trevlig.

Äntligen något annat än sedvanlig skit.
2009-08-10

  Princess Charles
Starkt, den känns. Mycket snygg form också.
2009-08-10
  > Nästa text
< Föregående

mLite
mLite