Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varning

Varning
risken finns
att min ängslan blir
totalitär
Du
har just
bjudit in
till ett vågspel
Jag är novis
jag tar lektioner i locking

"Quantum satis, håll käft, lägg ner, ge upp, far åt helvete"
...men ta med mig dit
du dunstar
som alltid är bitumen nådd
vi figurerar ett överdåd

Tog jag så
mycket plats
i din nollvision?
Var jag ivägen för dig
när jag föll i döda vinkeln

tillåt mig att skratta

Varning
kanske gör det
alltför
ont att se dig
i ögonen




inte vet jag
jag vägrar att experimentera så




Fri vers av mLite
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-10 09:33



Bookmark and Share


  blaite
Underbart..
2009-08-12
  > Nästa text
< Föregående

mLite
mLite