Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Texten hamnar undan talbegåvning

Så du kallar det reträtt
du kallar det lätt

inaktiv och som om
det aldrig tar slut
inspirationen står still

,jag har inget ansikte

med nästa samvete en
permanent krigsmålning
under huden

,jag har tappat räkningsförmågan

du krockar med ett nervsystem
skriv om mig i luften
skriv om mig
skriv om mina mardrömssyndrom
för fan, gå ut på kortvåg
bli rik via mig på metanivå

vi får se, alla
får se
ingen orkar tillfälligtvis

,jag har trotsat smärtgränsen

förstvunnen
lättvunnen som jag
är
du
här
inga punkter
ifrågasätts

.
?
x

I ringen tävlar glasbröder
om spillrornas vassaste hörn
vi hejar och aplåderar med
täljda fingrar
precis som
inställda på shuffle och

,jag har låga livsbevis

världen tvekar långsamt
utanför

står äntligen
stilla jag?
...genen är utspädd i vatten

så du kallar det reträtt
jag kallar det mitt svåra sätt
att aldrig
ta hjälp för vad
den är...
du kallar det proviantmetod
jag kallar det mitt tomma mod
skriv om mig och skriv om
min hyperalgesi
varsågod




Fri vers av mLite
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-11 21:57



Bookmark and Share


  m.ricknell
oj, riktigt bra .
2009-08-24

  blaite
Så j-a bra att man dör en smula..
2009-08-12
  > Nästa text
< Föregående

mLite
mLite