Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lillkille...


Tändsticksbarn

 

Nitroglycerinkvinnans älskade tändsticksbarn står i ett hörn

han gråter,

sörjer att inte längre få vara liten.

Liten pojke.

Pillar med guldängel vars glitter 

fastnar i tårar och pytte pytte pyttesmå fräknar

 

man bara ser om man kisar riktigt nära från famn

i kvälls-sols ljus .




Fri vers av C3H5(NO3)3
Läst 592 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-19 20:31



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Underbart skrivet
2009-08-24

  Popcorntankar
Aj, kommer ihåg själv det, fast jag hade stora fräknar. Fint!
2009-08-19

    C3H5(NO3)3
min 6åring som precis börjar f-klass , stod idag i köket och grät ; längtade efter sin dagmamma
2009-08-19

  Catharina Edin
Detta var så fint - och intresseväckande - vem är tändstickspojken?!
2009-08-19
  > Nästa text
< Föregående

C3H5(NO3)3