Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta leken

du var stilla
äntligen stilla

var vi är
fel
vännen, det är fel

"och sviker du mig nu
känn dig fri
att passera"

du var teatral
jag minns att
jag förbisåg ditt allvar

jag är
censurerad kvintessens
det som en gång
varit skört och
mänskligt
känslan av att väggarna ser oss:

Tysta leken börjar nu

surt regn som sura
regndroppar föll vi




Fri vers av mLite
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-20 13:51



Bookmark and Share


  blaite
Fint..
2009-08-20
  > Nästa text
< Föregående

mLite
mLite