Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kontrollösa nätter




tappar kontrollen, jag
äter, sover, spyr.
tror jag gråter, kanske skrattar.
tappar kontrollen.

bekräftelsen som en
värmevåg i hjärtat, BEKRÄFTELSEN.

någons läppar
tryckta mot min hud, någons
ord och léende.
misstag efter
misstag efter MISSTAG;

bort från
mig själv, mot något
luddigt
bekräftelsen, jag
faller så jävla hårt för den

faller
så jävla hårt för er





Övriga genrer av Sabina Svensson
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-26 23:50



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
det enda som läker,
är att få oändligt mycket bekräftelse, så mycket du vill,

det är vad du bör få
2012-07-05

  peter markurth
stark....
2009-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Sabina Svensson
Sabina Svensson