Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en annan del av världen

Liten flicka ligger i sin säng.
Önskar sig ponny, dockhus och klänningar

Innan hon faller in i drömmarnas värld



Liten flicka ligger i sin säng
Önskar sig mat, vatten och medicin

Innan hon faller tre meter under jord




Fri vers av Tonårsjesus
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-30 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tonårsjesus