Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ishjärta

Många år har gått,

Länge har det legat begravt,

begravt under ett täcke av is ligger det skyddat.

Skyddat från kärlek och värme.

Med ett fruset hjärta möter jag världen.




Övriga genrer av Léstat_
Läst 323 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-08-31 23:33



Bookmark and Share


  aol
så ruggigt sann den känns,
läs min dikt öppna din dörr
2010-01-26

  sulimaa
Hoppas det där hjärtat tinar upp...livet blir lättare då...tänkvärd text
2009-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Léstat_
Léstat_